Categories
Novetats

Relatoria de la jornada inicial

La jornada participativa d’obertura del procés participatiu del passat 9 de març va aplegar més de 140 persones entre professionals educatius, de la cultura, entitats i ciutadania.

El Torín va ser l’escenari d’una conversa inaugural entre Tena Busquets (programadora d’Arts Escèniques d’Olot) i Alfons Martinell (Director Honorífic de la Càtedra Unesco de Polítiques Culturals i Cooperació) i va acollir el treball en petits grups de les més de 140 persones, que van intercanviar idees i reflexions per apuntar els principals reptes del Pla.

La jornada va comptar també amb les intervencions del Regidor de Cultura i Educació, Josep Quintana, de la Regidora de Participació, Laila El Gamouchi, i de la Consellera d’Educació, Anna Simó.

Al següent document hi podeu trobar una síntesi de la conversa inaugural i dels continguts tractats en cadascun dels 10 grups de treball que es van organitzar.

Troba aquí la relatoria de la jornada.

Properament el Pla continuarà com està previst, amb la constitució de Taules participatives de treball que aprofundiran en els diversos temes i enriquiran el Pla.